Resource pack makes everything black (see screenshot)

Discussion in 'Bug Reports' started by tazmania9000, Jul 5, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tazmania9000

    tazmania9000 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2017
    Messages:
    5
    Description: I have tried numerous ways to use the texture pack including downloading it separately and using the server side download but either way when ever it is activated all the blocks go black. i have tried every version 1.8-1.12 and none worked. i tried deleting the server resource pack folder every time. I have also completely uninstalled then reinstalled minecraft and it still wouldnt work. when i try and open the pack that downloads from the server on my mac it says its corrupted (see screen shot 2). i really want to play on this server but i cant when i cant see any blocks but black. i have included all my video settings on optifine 1.10.2 if that helps.

    When it happened (date/time): today all day

    Location (server number): all of them

    Screenshot/Video proof (if required): Screen Shot 2017-07-05 at 13.52.13.png Screen Shot 2017-07-05 at 13.52.54.png Screen Shot 2017-07-05 at 13.53.08.png Screen Shot 2017-07-05 at 13.52.38.png Screen Shot 2017-07-05 at 13.52.27.png Screen Shot 2017-07-05 at 13.52.13.png Screen Shot 2017-07-05 at 12.37.05.png Screen Shot 2017-07-05 at 12.41.25.png
     
    Last edited: Jul 5, 2017
  2. Pirateboy04

    Pirateboy04 New Member

    Joined:
    Mar 5, 2017
    Messages:
    10
    This happened to me, too. This has been happening for a couple months, and makes all pokémon world servers unplayable. Screen Shot 2017-07-05 at 8.51.44 AM.png
     
  3. tazmania9000

    tazmania9000 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2017
    Messages:
    5
    are you on mac?
     
  4. Pirateboy04

    Pirateboy04 New Member

    Joined:
    Mar 5, 2017
    Messages:
    10
    Yes, an early 2008 iMac w/ optifine.
     
  5. tazmania9000

    tazmania9000 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2017
    Messages:
    5
    same maybe its a mac issue?
     
  6. KaseemS

    KaseemS Well-Known Member

    Joined:
    Feb 6, 2017
    Messages:
    270
    try disabling smooth fps turning of mip map levels try to turn off animations see if it might work.
     
  7. Pirateboy04

    Pirateboy04 New Member

    Joined:
    Mar 5, 2017
    Messages:
    10
    done, done, done. All of those are my default.
     
  8. tazmania9000

    tazmania9000 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2017
    Messages:
    5
    omg bless you sir you are a genius ty so much.
     
  9. Pirateboy04

    Pirateboy04 New Member

    Joined:
    Mar 5, 2017
    Messages:
    10
    This worked in partial screen mode, but as soon as I got into full screen mode, it broke.
     
  10. Dito

    Dito New Member

    Joined:
    Jul 6, 2017
    Messages:
    2
    I am on 1.12 so I don't know what to do, do you have a video for step by step instructions
     
  11. Nick S

    Nick S New Member

    Joined:
    Jul 7, 2017
    Messages:
    3
    For some reason, I don't have all those options to fix this issue. I spent a few hours looking for "animations..." Box and the box that talks about Smooth FPS. I was in 1.11.2 to check if a different version may work but, it may be since I was in a different version that those settings won't pop up.
     
  12. KaseemS

    KaseemS Well-Known Member

    Joined:
    Feb 6, 2017
    Messages:
    270
    do you have Optifine installed if you do it should show all of that @Nick S
    Uhm have you tried with borderless gaming or just play with out fullscreen mode
     
  13. Nick S

    Nick S New Member

    Joined:
    Jul 7, 2017
    Messages:
    3
    This issue happened again, after playing the game for 5 days, the issue happened. I don't know how to fix it since i have optifine on.
     
  14. Nick S

    Nick S New Member

    Joined:
    Jul 7, 2017
    Messages:
    3
    After Pokefind got the newer servers, all the options used to help us play the game didn't refine the texture pack. @KaseemS
     
    Last edited: Jul 18, 2017
  15. JimmyTheDestroyerYT

    JimmyTheDestroyerYT New Member

    Joined:
    Sep 21, 2017
    Messages:
    4
    help me please idk what to do
     
  16. Dave19PlayzMC

    Dave19PlayzMC New Member

    Joined:
    Mar 24, 2017
    Messages:
    2
    Yeah same its still doesn't work Ive tried that over and over again someone pls help me
     
  17. Jesse_McAwesome

    Jesse_McAwesome New Member

    Joined:
    Feb 9, 2017
    Messages:
    7
    Hey dude could you please tell me where i find all of these settings?
     
  18. WeakEnough

    WeakEnough New Member

    Joined:
    Aug 13, 2017
    Messages:
    1
    You can find these settings by doing Options -> Performance and it's the first option there
     
  19. RainbowTeletubi

    RainbowTeletubi Admin Staff Member Manager Staff Manager

    Joined:
    Sep 24, 2017
    Messages:
    1,231
    Thread Locked